1 Stamgroepleider Onderbouw – Jenaplanschool De Cleophas

Sector: Primair Onderwijs
Functieomvang: (0,6-1,0) fte, een andere omvang is bespreekbaar

Heb je affiniteit voor de ontwikkeling van het jonge kind? Stimuleer en motiveer jij de leerlingen uit de onderbouw in betekenisvol leren? Dan hebben wij bij de Cleophas dé uitdaging voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een stamgroepleider die die onze leerlingen in de onderbouw vertrouwen geeft en zo het verschil maakt. Klinkt dit als iets voor jou? Solliciteer dan als stamgroepleider op Jenaplanschool de Cleophas!

Wie zijn wij?

Basisschool Cleophas is een Jenaplanschool in Utrecht Overvecht met ruim 240 leerlingen. We hebben een hele mooie gemengde leerlingenpopulatie en daar zijn we trots op. We hebben een prettige interne werkcultuur; dat blijkt ook wel uit het feit dat vervangers steevast graag weer bij ons terugkomen en lang willen blijven, en dat stagiaires voor ons in de rij staan. We ontwikkelen ons richting een opleidingsschool.

De Cleophas maakt onderdeel uit van een kleine, mensgerichte stichting (SOZKO), met twee andere scholen voor basisonderwijs. Klein maar fijn: als je wil kun je over veel meepraten en kun je je stempel drukken op het beleid. Graag zelfs.

De drie scholen binnen de stichting zijn qua leerlingenpopulatie erg verschillend, maar we willen wel steeds meer gaan samenwerken en beter gebruik van elkaar maken, of indien gewenst leerkrachten uitwisselen of op meerdere scholen inzetten. Als je daar interesse in hebt kun je daar een rol in spelen.

Wat ga je als Stamgroepleider Onderbouw bij ons doen?

Als stamgroepleider ga je werken in één van onze vier stamgroepen in de onderbouw. Daarnaast werk je samen met je onderbouwcollega’s om samen het onderwijs in deze groepen vorm te geven. Handelend vanuit pedagogisch tact begeleid en coach je de leerlingen in hun persoonlijke ontwikkeling. Je zorgt ervoor dat zij met plezier en vertrouwen naar school komen. Bovendien kunnen we in het kader van het nationaal onderwijsprogramma nieuwe plannen maken waar jij veel creativiteit in kwijt kan. Onze nieuwe, enthousiaste directeur is blij met initiatief en ideeën.

 Wat vragen wij van jou als Stamgroepleider?

Jij bent, als echt mensenmens, in staat om mensen écht te coachen en hebt logischerwijs een groot hart voor kinderen. Daarnaast heb je om onze schoolambities te kunnen realiseren voldoende kennis van de leerlijnen en bij voorkeur ervaring (of tenminste affiniteit) met  Jenaplan onderwijs. Verder verwachten we van je dat je:

  • de Pabo hebt afgerond of bent in de afrondende fase;
  • Kunt werken met groeps- en individuele plannen;
  • beschikt over goede communicatieve vaardigheden die nodig zijn om samen te werken met ouders, leerlingen en collega’s;
  • niet snel opgeeft en weet dat humor helpt. Je bent gewoon een fijne collega!

 Wat bieden wij jou als Stamgroepleider?

Je komt te werken bij Basisschool Cleophas, een school met aandacht voor elkaar,  waar ruimte is voor “eigenaardigheid en anderszijn” van leerlingen. Daarnaast bieden wij jou:

  • Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao primair onderwijs;
  • Een baan met startdatum 1 september 2021 (maar mogelijk ook eerder) met een regulier dienstverband (1 jaar) met zicht op een vaste aanstelling voor onbepaalde tijd bij voldoende functioneren;
  • Reiskostenvergoeding, 8% vakantiegeld, dag van de leraar, 13e maand;
  • Een functie in een open team met een prettige werksfeer en gemotiveerde collega’s;
  • Een school waar de zorg voor het kind centraal staat, waar vervangers graag terugkomen en stagiaires voor in de rij staan.

 Sollicitatieprocedure

Klinkt dit jou als muziek in de oren? Mooi, we zijn benieuwd naar jou!

Stuur ons dan jouw motivatie (mag in briefvorm, mag ook anders) én cv toe. Dat doe je naar: directie@cleophasschool.nl (directeur Cleophas).

Neem ook een kijkje op onze website www.cleophasschool.nl en www.wijzijnsozko.nl voor meer informatie. Wanneer je inhoudelijke vragen hebt kun je contact opnemen met Minke Wagenaar, telefoonnummer 06 41168014 of stuur een mail: directie@cleophasschool.nl