Leerkracht voor een groep 1/2 – Basisschool Joannes XXIII

Sector: Primair Onderwijs
Functieomvang: 0,4 FTE, een andere omvang is bespreekbaar

Achttien lieve en enthousiaste kleuters zijn op zoek naar jou. En niet alleen die achttien, maar ook hun ouders en alle collega’s van basisschool Joannes XXIII. Want jij bent toch die leuke enthousiaste juf die heel graag aan de slag wilt gaan met (onze) kinderen om hen veel te leren? Het is een baan voor twee dagen, de donderdag en de vrijdag en wel vanaf 1 augustus 2021! Het betreft een aanstelling met zicht op een vaste baan.

Samen met je duo-collega en de andere collega’s uit de kleuterbouw bespreken jullie mooie themaplanningen, zodat je weet wat je de kinderen allemaal kan aanbieden.

Dit is echt je kans! Pak het! Stuur een leuke mail met cv naar directie@joan23-sozko.nl en je krijgt snel bericht.

Neem ook een kijkje op onze website www.joan23.nl, www.wijzijnsozko.nl en www.scholenopdekaart.nl voor meer informatie. Wanneer je inhoudelijke vragen hebt kun je contact opnemen met Ronald Koopman, telefoonnummer 030 2615578 of stuur een mail naar bovenstaand emailadres.