Onderwijsassistent – Basisschool Joannes XXIII

Sector: Primair Onderwijs
Functieomvang: 1,0 FTE, een andere omvang is bespreekbaar

      Twee onderwijsassistenten voor 5 dagen in de week

Op zoek naar smeerolie 😉!

Basisschool Joannes XXIII is voor het nieuwe schooljaar op zoek naar twee fulltime onderwijsassistenten, al zijn 4 dagen ook bespreekbaar. Onderwijsassistenten beschouwen wij echt als de noodzakelijke smeerolie in onze organisatie. Zonder deze olie lopen de tandwielen vast en zijn wij niet goed in staat om de kinderen die aandacht te geven die zij nodig hebben! Deze ondersteuning zal plaatsvinden in de kleuter – en onderbouw.

Ben jij die enthousiaste, vrolijke en leuke onderwijsassistent en wil je graag werken in een leuk team om onze kinderen een goede ondersteuning te geven? Grijp dan je kans en solliciteer! Het betreft een aanstelling met zicht op een vaste baan.

Neem ook een kijkje op onze websites www.joan23.nl, www.wijzijnsozko.nl en scholenopdekaart.nl voor meer informatie. Wanneer je inhoudelijke vragen hebt kun je contact opnemen met Ronald Koopman, telefoonnummer 030 2615578 of stuur een mail naar bovenstaand emailadres.