Op zoek naar een nieuwe stap? Een managementfunctie?

 

Basisschool Joannes XXIII is op zoek naar een adjunct-directeur voor twee dagen om het managementteam op de school te versterken.

Ben je toe aan een nieuwe stap in je loopbaan? Dan is dit een mooie uitdaging! Voor de werkzaamheden als adjunct-directeur zijn twee dagen beschikbaar, maar het kan uitgebreid worden tot vier dagen. De overige twee dagen worden dan ingezet om les te geven aan een klas of aan groepjes kinderen.

Wat verwachten wij van jou als adjunct-directeur?

Dat je samen met de directeur bezig bent met beleids- en bedrijfsvoering ondersteunende werkzaamheden. Je regelt praktische zaken in onderwijsondersteuning, als het mede opstellen van de begroting, verzorgt interne en externe communicatie en andere organisatorische klussen.

Samen zijn we sterk! Dus ben je die enthousiaste toekomstige adjunct-directeur die zijn weg met veel humor en rust weet te vinden? Solliciteer dan! We gaan er iets moois van maken!

 

Heb je interesse in deze leuke, uitdagende en interessante baan? Schrijf dan een motivatiebrief en je cv en stuur deze naar ronald.koopman@joan23-sozko.nl 

 

Op zoek naar informatie van de school? Kijk op www.joan23.nl en/of www.scholenopdekaart.nl !