Onderwijsassistent Joannes XXIII 1 fte

Op zoek naar smeerolie 😉!

Basisschool Joannes XXIII is op zoek naar een fulltime onderwijsassistent, al zijn 4 dagen ook bespreekbaar. Onderwijsassistenten beschouwen wij echt als de noodzakelijke smeerolie in onze organisatie. Zonder deze olie lopen de tandwielen vast en zijn wij niet goed in staat om de kinderen die aandacht te geven die zij nodig hebben! Deze ondersteuning zal plaatsvinden in de kleuter – en onderbouw.

Ben jij die enthousiaste, vrolijke en leuke onderwijsassistent en wil je graag werken in een leuk team om onze kinderen een goede ondersteuning te geven? Grijp dan je kans en solliciteer! Het betreft een aanstelling met zicht op een vaste baan met ingang van zo snel mogelijk!

De Joannes XXIII is een fijne school om te werken! Met een leuk en hulpvaardig team! Je krijgt alle hulp en ondersteuning die je nodig hebt en bovenop je salaris ontvang je ook nog een maandelijkse toelage!

Zoek je informatie over de school? Kijk dan op www.joan23.nl . Heb je interesse in deze leuke baan? Stuur dan een mail naar directie@joan23-sozko.nl met daarin een motivatie en je cv. Wij zullen snel reageren!