Vacature gymleerkracht 14-16 uur per week

 

 

Wij zoeken een enthousiaste gymleerkracht voor onze school Joannes XXIII. De gymlessen worden gegeven op donderdag en vrijdag (2 keer 5 uur). Afhankelijk van de taken die je als  gymleerkracht op je neemt betreft het een vacature voor 14 of 16 uur per week.

Kom bij de Joannes XXIII!

Een wereldschool in Overvecht, dat is de Joannes XXIII. Gevestigd in één van de meest diverse wijken van Utrecht, is de Joannes XXIII een school waar je van grote betekenis bent voor de leerlingen.

De Joannes werkt samen met andere scholen in de wijk onder de vlag van ‘Brede School Overvecht’. Dit betreft een naschools programma waarin ook veel activiteiten op het gebied van bewegen en sport worden aangeboden. Als gymleerkracht kun je als je wil daar invloed op uit oefenen en is daar ook veel te halen (en te brengen).

De Joannes XXIII zit in een prachtig nieuw schoolgebouw met veel faciliteiten, waaronder een eigen gymzaal, waardoor er van alles mogelijk is. Er werken ongeveer 25 collega’s op de school en er heerst een prettige sfeer.

De Joannes XXIII is een school met hoge ambities, waar veel ontwikkeld wordt. Belangrijke elementen zijn:

  • Het programma van ‘de Vreedzame School’ wordt al jaren toegepast en doorontwikkeld
  • De Joannes XXIII heeft zelf de WOW-academie ontwikkeld: naschoolse lessen over de wereld, om die wereld open te leggen voor iedere leerling
  • De Joannes XXIII is op weg om een HPS school te worden. Deze innovatie is in 2022 gestart en loopt.
  • De Joannes XXIII is sinds enige tijd een familieschool: dit betekent extra investeringen in het contact met de ouders.
  • Er is afgelopen jaar een ‘verbindingsgroep’ gestart: een kleine kleutergroep, specifiek voor kinderen die moeite hebben met de overstap op 4-jarige leeftijd naar het basisonderwijs. Kinderen krijgen extra ondersteuning en de klas is dubbelbemensd door een leerkracht en een pedagogisch medewerker.

De Joannes XXIII heeft op dit moment ongeveer 190 leerlingen. Zij zijn heel tevreden over hun school Bij het laatste leerlingtevredenheidsonderzoek gaven zij hoge cijfers, gemiddeld een 8,2. We vinden het belangrijk dat kinderen weten waar zij aan toe zijn, en werken daarom met heldere regels. Kinderen herkennen dit: zij geven de school op dit punt een 8,9.

De Joannes maakt onderdeel uit van SOZKO, een kleine (van origine katholieke) onderwijsstichting met 3 basisscholen in Utrecht Noord. Omdat we zo klein zijn wordt iedereen die mee wil praten over het beleid en de ontwikkelingen binnen het onderwijs ook echt gehoord. Voor meer informatie zie https://wijzijnsozko.nl 

Ben je enthousiast geworden?

Dan nodigen wij jou graag uit voor een kennismakingsgesprek. Stuur je motivatiebrief en CV naar ronald.koopman@joan23-sozko.nl Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ronald Koopman, directeur, tel. 06 30897669

 

privacyverklaring sollicitanten