Leerkracht onderbouw

0,2125 fte, 1 dag per week

 

Wie zijn wij?

De Joannes XXIII is een basisschool in de wijk Overvecht in Utrecht. De school is gesitueerd in een prachtig nieuw schoolgebouw met een uitdagend schoolplein.  Op de Joannes zitten zo’n 170 kinderen die les krijgen van ongeveer 28 enthousiaste (parttime) leerkrachten.

De Joannes XXIII is een van de drie scholen die vallen onder een kleine stichting genaamd SOZKO. Wij zorgen goed voor ons personeel. Medewerkers zijn bij Sozko geen nummer, iedereen kan zijn/haar stem laten horen en daarmee een stempel drukken op beleid en ontwikkelingen. Iedere werknemer ontvangt een laptop en krijgt veel tijd voor lesvoorbereiding en verwerking.

Door de goede ondersteuningsstructuur en goede leercultuur behaalt de Joannes XXIII al jaren mooie resultaten die ver uitsteken boven die van vergelijkbare scholen. De school werkt samen met de 11 andere basisscholen in Overvecht. Samen vormen zij de Brede School Overvecht. Belangrijke pijlers binnen de Brede School Overvecht zijn:

 • Talentontwikkeling
 • Vreedzame Wijk

Wie zoeken we?
Wij zijn dus op zoek naar een enthousiaste leerkracht voor onze basisschool Joannes XXIII in Utrecht. Gewoon een hele leuke en fijne collega voor één van de groepen 1/2 . Het betreft hier een parttimebaan van 1 dag per week!

Alle hulp en ondersteuning wordt geboden en samen met je nieuwe collega’s en je duo-partner ga je lekker aan de slag om de kinderen te bieden wat zij nodig hebben.

Basisschool Joannes XXIII is een school waarin mooie initiatieven genomen worden! Een gloednieuwe bibliotheek! De Wow! – Academie! Een uitgewerkt kleuterplan! Etc. Kijk op http://www.joan23.nl of op www.scholenopdekaart.nl.

Op zo’n school wil je toch gewoon werken? En oh ja, bovenop je salaris krijg je komend jaar ook nog een extra toelage! Ik zou zeggen: DOEN!!!

Wat bieden wij jou?
Je komt te werken bij Joannes XXIII, een school met aandacht voor elkaar, waar ruimte is voor ontwikkeling en eigenaarschap van leerlingen. Daarnaast bieden wij jou:

 • Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao primair onderwijs;
 • Een baan met een regulier dienstverband (1 jaar) met zicht op een vaste aanstelling voor onbepaalde tijd bij voldoende functioneren;
 • Een dienstverband van 0,2125 fte, 1 dag;
 • Startdatum in overleg;
 • Reiskostenvergoeding, 8% vakantiegeld, dag van de leraar, 13e maand;
 • Extra maandelijkse toelage ivm achterstandsgelden;
 • Begeleiding en coaching en samenwerking met experts. Je staat er niet alleen voor en je kunt altijd terugvallen op collega’s.
 • Een functie in een open team met een prettige werksfeer en gemotiveerde collega’s;
 • Een school waar de zorg voor het kind centraal staat, waar vervangers graag terugkomen en stagiaires voor in de rij staan.

Sollicitatieprocedure

Klinkt dit jou als muziek in de oren? Dan zijn we benieuwd naar jou! Stuur ons dan jouw motivatie en cv toe. Dat doe je naar Ronald Koopman (directeur): ronald.koopman@joan23-sozko.nl. Neem ook een kijkje op onze website www.joan23.nl voor meer informatie. Wanneer je inhoudelijke vragen hebt kun je contact opnemen met Ronald Koopman telefoonnummer 06- 3089 7669 of stuur een mail naar bovenstaand emailadres.