Leerkracht groep 5

 

Basisschool Joannes XXIII is voor de maandag en dinsdag op zoek naar een enthousiaste juf of meester voor onze 17 leuk, lieve en leergierige kinderen van groep 5. Het betreft in eerste instantie een invalperiode van 1 februari tot en met 18 april 2023.

Ben jij de nieuwe collega die het leuk vind om op een actieve school ervaring op te doen? Een school die bezig is met het worden van een High PerformingSchool (HPS), een school met een eigen WoW! Academie (naschoolse lessen voor de kinderen van de groepen 5 t/m 8. WoW staat voor Weten over de Wereld!). Een school die op weg is om een familieschool te worden waarbij aandacht is voor de kinderen en hun ouders! En nog veel meer! Kijk maar eens op onze website: https://joan23.nl

Wat bieden wij jou?
Je komt te werken bij Joannes XXIII, een school met aandacht voor elkaar, waar ruimte is voor ontwikkeling en eigenaarschap van leerlingen. Daarnaast bieden wij jou:

  • Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao primair onderwijs;
  • Een baan met startdatum zo snel mogelijk met een tijdelijk dienstverband;
  • Reiskostenvergoeding, 8% vakantiegeld, dag van de leraar, 13e maand;
  • Toelage van 7.3% per maand tot en met eindeschooljaar 2022-2023
  • Begeleiding en coaching en samenwerking met experts. Je staat er niet alleen voor en je kunt altijd terugvallen op collega’s.
  • Een functie in een open team met een prettige werksfeer en gemotiveerde collega’s;
  • Een school waar de zorg voor het kind centraal staat, waar vervangers graag terugkomen en stagiaires voor in de rij staan.

Klinkt dit jou als muziek in de oren? Dan zijn we benieuwd naar jou! Stuur ons dan jouw motivatie en cv toe. Dat doe je naar Ronald Koopman (directeur): directie@joan23-sozko.nl. Neem ook een kijkje op onze website www.joan23.nl voor meer informatie. Wanneer je inhoudelijke vragen hebt kun je contact opnemen met Ronald Koopman telefoonnummer 06- 3089 7669 of stuur een mail naar bovenstaand emailadres.