Vacature leerkracht groep 7 (16 leerlingen)

 

 

Wij zoeken een enthousiaste leerkracht voor onze school Joannes XXIII die tenminste 1 dag per week (maandag) onze groep 7 wil lesgeven. Groep 7 is een kleine groep, met 16 leerlingen. Indien je graag meer werkt dan 1 dag zijn daar zeker mogelijkheden voor en gaan we daar graag over met jou in gesprek.

Kom bij de Joannes XXIII!

Een wereldschool in Overvecht, dat is de Joannes XXIII. Gevestigd in één van de meest diverse wijken van Utrecht, is de Joannes XXIII een school waar je van grote betekenis bent voor de leerlingen.

De Joannes XXIII zit in een prachtig nieuw schoolgebouw met veel faciliteiten, waaronder een eigen gymzaal, waardoor er van alles mogelijk is. Er werken ongeveer 25 collega’s op de school en er heerst een prettige sfeer.

De Joannes XXIII is een school met hoge ambities, waar veel ontwikkeld wordt. Belangrijke elementen zijn:

  • Het programma van ‘de Vreedzame School’ wordt al jaren toegepast en doorontwikkeld
  • De Joannes XXIII heeft zelf de WOW-academie ontwikkeld: naschoolse lessen over de wereld, om die wereld open te leggen voor iedere leerling
  • De Joannes XXIII is op weg om een HPS school te worden. Deze innovatie is in 2022 gestart en loopt.
  • De Joannes XXIII is sinds enige tijd een familieschool: dit betekent extra investeringen in het contact met de ouders.
  • Er is afgelopen jaar een ‘verbindingsgroep’ gestart: een kleine kleutergroep, specifiek voor kinderen die moeite hebben met de overstap op 4-jarige leeftijd naar het basisonderwijs. Kinderen krijgen extra ondersteuning en de klas is dubbel bemand door een leerkracht en een pedagogisch medewerker.

De Joannes XXIII heeft op dit moment ongeveer 180 leerlingen. Zij zijn heel tevreden over hun school Bij het laatste leerling tevredenheidsonderzoek gaven zij hoge cijfers, gemiddeld een 8,2. We vinden het belangrijk dat kinderen weten waar zij aan toe zijn, en werken daarom met heldere regels. Kinderen herkennen dit: zij geven de school op dit punt een 8,9.

De Joannes maakt onderdeel uit van SOZKO, een kleine (van origine katholieke) onderwijsstichting met 3 basisscholen in Utrecht Noord. Omdat we zo klein zijn wordt iedereen die mee wil praten over het beleid en de ontwikkelingen binnen het onderwijs ook echt gehoord. Voor meer informatie zie https://wijzijnsozko.nl 

Ben je enthousiast geworden?

Dan nodigen wij jou graag uit voor een kennismakingsgesprek. Stuur je motivatiebrief en CV naar ronald.koopman@joan23-sozko.nl Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ronald Koopman, directeur, tel. 06 30897669

 

Privacyverklaring Sollicitanten