Leerkracht voor kleine groep Kleuters met focus

op  spraak- en  taalontwikkeling

0,6-0,8 fte

Zie jij het als een leuke uitdaging om in een verbindingsgroep, samen met een pedagogisch medewerker, onze jonge kleuters een boost te geven in hun spraak- en taalontwikkeling ?

De Verbindingsgroep Taal is een kleutergroep waarin;
We werken met maximaal 15 kinderen per leerkracht. Er wordt nauw samengewerkt met een HBO geschoolde pedagogisch medewerker. Binnen de Joannes is een VVE coördinator aanwezig die zich specifiek op de kleuterbouw richt. Zij is beschikbaar als sparringpartner en kan meehelpen in de klas, en zorgt mede voor een ononderbroken ontwikkelingslijn tussen het peutercentrum en de vroegschool, en zorgt voor een goede samenwerking met de andere kleuterklassen. Je staat er niet alleen voor! In samenwerking met een kleuterexpert is een kleuterplan ontworpen waarin staat op welke wijze wij het beste kleuteronderwijs kunnen geven. Dit is de leidraad voor het werken met de kleuters.

Meer informatie over de verbindingsgroep is te zien in het volgende filmpje: https://youtu.be/FjlQsrXfZNE

Hoe kan jij bijdragen?

Deze functie past bij jou als je een interessante klus vindt om, in samenwerking met een pedagogisch medewerker, een geïntensiveerde en doorlopende speel/leer- en begeleidingslijn voor deze leerlingen te creëren. Dus: heb je ervaring met jonge kinderen die onvoldoende taal tot hun beschikking hebben en kan je een passend antwoord geven op de (spraak-/taal-) ontwikkelingsvragen die deze kinderen stellen (o.a. door het vergroten van de woordenschat, woordbegrip en het bieden van ondersteuning bij het uiten en kanaliseren van emoties). Ben je communicatief vaardig in het contact met ouders? Kan je ouders betrekken door de verantwoordelijkheid voor een succesvolle start te delen en hen hierbij in te zetten en te ondersteunen? En vind je het leuk om samen te werken binnen een team van professionals? Ja? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

De Joannes XXIII is een basisschool in de wijk Overvecht in Utrecht. De school is gesitueerd  in een prachtig nieuw schoolgebouw met een uitdagend schoolplein.  Op de Joannes zitten zo’n 180 kinderen die les krijgen van ongeveer 28 enthousiaste (parttime) leerkrachten.
De Joannes XXIII is een van de drie scholen die vallen onder een kleine stichting: de SOZKO. Wij zorgen goed voor ons personeel. Medewerkers zijn bij Sozko geen nummer, iedereen kan zijn/haar stem laten horen en daarmee een stempel drukken op beleid en ontwikkelingen. Iedere werknemer ontvangt een laptop en krijgt veel tijd voor lesvoorbereiding en verwerking. Kijk ook eens op de website www.joan23.nl.

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken bij Joannes XXIII, een school met aandacht voor elkaar, waar ruimte is voor ontwikkeling en eigenaarschap van leerlingen. Daarnaast bieden wij jou:

  • Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao primair onderwijs;
  • Een baan met startdatum in overleg en direct een vaste aanstelling als je leerkracht bevoegd bent;
  • Een parttime dienstverband voor 3 of 4 (voorkeur) dagen per week;
  • Een reiskostenvergoeding die 40% hoger is dan de CAO po, 8% vakantiegeld, 13e maand;
  • Extra maandelijkse toelage ivm achterstandsgelden;
  • Begeleiding en coaching en samenwerking met experts. Je staat er niet alleen voor en je kunt altijd terugvallen op collega’s;
  • Een functie in een open team met een prettige werksfeer en gemotiveerde collega’s;
  • Een school waar de zorg voor het kind centraal staat, waar vervangers graag terugkomen en stagiaires voor in de rij staan.

Klinkt dit jou als muziek in de oren? Dan zijn we benieuwd naar jou! Stuur ons dan jouw motivatie en cv toe. Dat doe je naar Ronald Koopman (directeur): ronald.koopman@joan23-sozko.nl. Neem ook een kijkje op onze website www.joan23.nl voor meer informatie. Wanneer je inhoudelijke vragen hebt kun je contact opnemen met Ronald Koopman telefoonnummer 06- 3089 7669 of stuur een mail naar bovenstaand emailadres.

Je kan maar één ding doen en dat is gewoon solliciteren!!

 

 

Privacyverklaring Sollicitanten