Intern Begeleider op de Jenaplanschool Cleophas in Utrecht

0,6 – 1,0 fte

 

Wij zoeken per 1 augustus 2024 een, bij voorkeur ervaren, intern begeleider die verantwoordelijk is voor zicht op ontwikkeling, analyse van de resultaten, het ondersteuningsbeleid van de school en de begeleiding en coaching van leerkrachten. Samen met de directeur ben je verantwoordelijk voor de kwaliteitszorg. Voel je je thuis in een team waar samenwerking aan goed onderwijs belangrijk is? Zet dan jouw kennis en vaardigheden in als IB’er op Jenaplanschool  Cleophas!

De functie

Deze baan past echt bij jou, want…

…je gaat werken in een  unieke en sociale school … Je innoveert, bereidt de uitvoering van beleid voor, volgt ontwikkelingen op het gebied van ondersteuning en houdt leerkrachten hiervan op de hoogte. Je voert overleg met overkoepelende organisaties die bij de school betrokken zijn. Je bent aanspreekpunt voor ouders, leerkrachten en directie wat betreft ondersteuning aan kinderen en het onderwijsproces.

Om onze schoolambities te kunnen realiseren heb je voldoende kennis van de leerlijnen en ervaring met, dan wel kennis van  Jenaplan onderwijs. Je kunt werken met groeps- en individuele plannen. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden die nodig zijn om te kunnen samenwerken met ouders, leerlingen en collega’s.

Bedrijfsprofiel

Jouw nieuwe werkomgeving….

… is de Cleophas, een Jenaplanschool met ruim 250 leerlingen en een prachtige diverse populatie in Overvecht, één van de meest diverse wijken van Utrecht. Een plek waar kinderen graag naar school gaan en waar een hecht en gemengd team werkt vanuit de kernwaarden eerlijkheid, zorg dragen voor elkaar, respect en belangstelling hebben voor andere mensen en de wereld om ons heen. Leerkrachten communiceren open naar leerlingen, ouders en elkaar. Door een nauwe samenwerking tussen school, leerling en ouder halen we het beste uit de leerlingen.

 

Wie zijn wij?

Stichting Overvecht Zuid voor het Katholiek Onderwijs (SOZKO) is een unieke, kleinschalige en (financieel) gezonde stichting voor primair onderwijs in de stad Utrecht. Binnen SOZKO draait het allemaal om onze scholen (lees: de stichting ondersteunt en faciliteert, niet andersom).

“Wij helpen kinderen zich te ontwikkelen tot vaardige, waardige en aardige volwassenen”. Deze zin uit onze visie omschrijft  waar ons onderwijs om draait.

SOZKO (in een notendop):
… is een compacte scholenstichting met een geringe afstand tussen bestuur, beleid en ons onderwijs; … biedt volop ruimte voor eigen onderwijskundige invulling, ondernemerschap en identiteit op schoolniveau;
… initieert samenwerking, uitwisseling en bundelt kennis/kunde tussen onze scholen/schoolteams;
… is een gezonde scholenstichting: de kwaliteit van ons onderwijs en de bedrijfsvoering zijn op orde.

Wat bieden wij jou?

  • Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao primair onderwijs;
  • Een baan met startdatum per 01-08-2024;
  • Een parttime of fulltime dienstverband voor 3 – 5 dagen per week;
  • Functie Leerkracht met IB-taken in schaal LC;
  • Een tijdelijke aanstelling met uitzicht op vast;
  • Een reiskostenvergoeding die 40% hoger is dan de CAO po, 8% vakantiegeld, 13e maand;
  • Een kleine organisatie met fijne collega’s.

 

Praktische informatie & procedure

Klinkt dit jou als muziek in de oren? Mooi! Stuur ons dan jouw motivatie (mag in briefvorm, mag ook anders) en cv toe. Dat doe je naar: personeelszaken@sozko.nl je kunt je motivatie richten aan Maaike de Mooy (directeur).

We willen de gesprekken graag in juni plannen en voor de zomervakantie afronden.

Neem ook een kijkje op onze website www.wijzijnsozko.nl voor meer informatie. Wanneer je inhoudelijke vragen hebt kun je Maaike de Mooy (directeur Cleophas)  bellen op 06 8223 6700 of stuur een mail: directie@cleophas-sozko.nl

 

Privacyverklaring Sollicitanten