Leerkrachten & Onderwijsondersteuners

Voor onze vervangingspools

Op welke manier wil jij je talenten inzetten op verschillende scholen?

Het vervangen van een afwezige leerkracht of onderwijsondersteuner kan op verschillende manieren. Bepaal zelf of samen welke pool het beste bij jou past!

Wat ga je doen?

De focus van je inzet ligt bij de vervanging en niet op allerlei taken daaromheen. Je kiest steeds voor een korte of langdurige vervanging en geeft je voorkeur op voor de gewenste groep.

Je ervaart meer vrijheid, volop waardering en een betere balans tussen werk en privé.

De meeste flexibiliteit ervaar je in de Invalpool, waarbij je met tijdelijke contracten steeds opnieuw op een school aan de slag kan. Liever een vast contract? Dan sluit de Talentenpool perfect aan.

 

Wat spreekt jou het meest aan?

 

Invalpool

Werken in de Invalpool is een ideale manier om je loopbaan te starten en snel aan de slag te gaan.  Het is ook prettig voor meer ervaren leerkrachten die graag invallen, beperkt beschikbaar zijn of een paar uur naast een vaste baan willen bijspringen.

Ben je gepensioneerd en wil je best af en toe een dag werken? Sluit je dan aan bij onze pool voor gepensioneerden.

Talentenpool

Werken in de Talentenpool biedt je de mogelijkheid jouw talenten in te zetten op verschillende scholen. Jouw pedagogische ervaringen en didactische vaardigheden zijn waardevol om te delen met meerdere leerlingen en collega’s. Zo heb je zekerheid en toch volop flexibiliteit.

Voor ervaren en vakbekwame 60+ leerkrachten bieden we de Zilverpool: met behoud van je vaste aanstelling en het pensioen in zicht kun je je richten op de kern van het vak: lesgeven.