Leerkracht Groep 7 Joannes XXIII 1 fte

Lesgeven aan een groepje van 14 kinderen! Dat is toch geweldig?

Wij, de kinderen, ouders en collega’s van basisschool Joannes XXIII uit Utrecht zijn op zoek naar een enthousiaste en vrolijke leerkracht voor groep 7A vanaf voorjaarsvakantie. Het betreft hier in eerste instantie vervanging van de leerkracht van groep 7A die met zwangerschapsverlof gaat, waarna het kan worden voortgezet voor een langere periode.

Wie zijn wij?

De Joannes XXIII is een basisschool in de wijk Overvecht in Utrecht. De school is gesitueerd  in een prachtig nieuw schoolgebouw met een uitdagend schoolplein.  Op de Joannes zitten zo’n 216 kinderen die les krijgen van ongeveer 22 enthousiaste (parttime) leerkrachten.

De Joannes XXIII is een van de drie scholen die vallen onder een kleine stichting: de SOZKO. Wij zorgen goed voor het personeel. Iedere werknemer ontvangt een laptop en krijgt veel tijd voor lesvoorbereiding en verwerking. Kijk ook eens op onze website: www.joan23.nl.

De school werkt samen met de 11 andere basisscholen in Overvecht. Samen vormen zij de Brede School Overvecht. Belangrijke pijlers binnen de Brede School Overvecht zijn:

  • Talentontwikkeling
  • Vreedzame Wijk
  • Muziek route

Wat ga je als leerkracht groep 7 bij ons doen?

Wij besteden grote aandacht aan de brede ontwikkeling van de kinderen en hebben daarbij hoge verwachtingen van de kinderen. Zo geven iedere week ervaren muziekdocenten in het kader van de MuziekRoute muziekles aan de kinderen van onze school, waarbij de kinderen van groep 5 zelfs les krijgen in, naar keuze, cello, viool, trompet, gitaar of slaginstrumenten. Op de donderdag en vrijdag krijgen de kinderen bewegingsonderwijs van de vakleerkracht. Wij hebben een continurooster. Om 08.10 uur komen de kinderen binnen en gaan om 14.30 uur weer naar huis. Op woensdag gaan zij om 12.00 uur naar huis en zijn ’s middags vrij. De kinderen krijgen les in een prachtig gebouw met een eigen grote gymzaal!

Hoe kan jij bijdragen?

Je bent een enthousiaste, betrokken leerkracht en in het bezit van een Pabo diploma. Je staat stevig in je schoenen, biedt structuur, hebt oog voor het individuele kind en kan goed in teamverband werken. Je wilt jezelf graag blijven ontwikkelen, staat open voor feedback en kan goed reflecteren op je eigen handelen.

Wat bieden wij jou als leerkracht?

Je komt te werken bij Joannes XXIII, een school met aandacht voor elkaar, (waar ruimte is voor ontwikkeling en eigenaarschap) van leerlingen. Daarnaast bieden wij jou:

  • Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao primair onderwijs;
  • Een baan met startdatum zo snel mogelijk met een regulier dienstverband (1 jaar) met zicht op een vaste aanstelling voor onbepaalde tijd bij voldoende functioneren;
  • een fulltime dienstverband: 1 fte, 5 dagen
  • Reiskostenvergoeding, 8% vakantiegeld, dag van de leraar, 13e maand;
  • Toelage van 7.3% per maand tot en met eindeschooljaar 2022-2023
  • Een functie in een open team met een prettige werksfeer en gemotiveerde collega’s;
  • Een school waar de zorg voor het kind centraal staat, waar vervangers graag terugkomen en stagiaires voor in de rij staan.

Sollicitatieprocedure

Klinkt dit jou als muziek in de oren? Dan zijn we benieuwd naar jou! Sluitingsdatum van de vacature: 17 februari 2022. De gesprekken vinden plaats in de week van 21 februari 2022. Stuur ons dan jouw motivatie en cv toe. Dat doe je naar Ronald Koopman (directeur): ronald.koopman@joan23-sozko.nl. Neem ook een kijkje op onze website www.joan23.nl voor meer informatie. Wanneer je inhoudelijke vragen hebt kun je contact opnemen met Ronald Koopman telefoonnummer 06- 3089 7669 of stuur een mail naar bovenstaand emailadres.